Waar wij ons voornamelijk richten op onze eigen projecten kunnen wij ook verschillende diensten leveren. Deze diensten zijn veelal ontstaan uit onze uitgebreide ervaring met eigen projecten die u ook met uw projecten kan helpen.


App creatie

Wij leggen onze focus en capaciteiten exclusief op de ontwikkeling van onze eigen projecten.
Mocht je app al af zijn en wil je deze wat aandacht geven? Neem dan contact op.

Content levering

Wij beschikken over een unieke hoeveelheid Televisie- en flitsers-gerelateerde content. De content in onder meer beschikbaar in de vorm van widgets, API’s en XML-feeds.

Tot onze content-partners behoren onder andere gerenommeerde merken als Routenet, KPN, Tele2, Vodafone, T-Mobile, Hi, Rabomobiel, AH mobiel en Radio 538.

Wilt u deze content op uw website of in uw app, neem dan contact op.

Marketing campagnes

Via een campagne op ons netwerk is het mogelijk om een app zeer snel zeer hoog in de app store ranglijsten te krijgen. Wij hebben dit al meerdere malen bewezen met apps voor adverteerders en voor apps uit ons eigen netwerk.

Op een gemiddelde dag bereiken wij tussen de 300.000 en 400.000 Nederlanders, waardoor wij een ideaal platform hebben om snel producten onder de aandacht te brengen. In totaal ligt ons unieke bereik op ongeveer 2 miljoen Nederlanders per maand.

Voorbeelden van gerenommeerde merken die bij ons adverteren zijn: ABN-Amro, Centraal Beheer, Inshared, Vodafone, Samsung, Blackberry, HTC, Google, Microsoft, HP, McDonalds, Douwe Egberts, Nivea, Staatsloterij, McDonalds, Eredivisie Live, Oracle, KLM en de Belastingdienst.

MENU